| FD'Nin beğendiğim sarkı sozleri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Format_the_life
Mesaj Sayısı : 74 Kayıt tarihi : 06/10/08 Nerden : Daha sıcak daha derin bir yerLerden..
| Konu: FD'Nin beğendiğim sarkı sozleri Çarş. Ekim 08, 2008 8:47 pm | |
| Beni Rahatta Dinleyin Yağmurda tanıdım seni Yağmuruda sevdim seni de Seni yağmurdan çok Bak denizin ortsındayız rüzgarlar altında Ve yağmurumuz artık yok Ölüm ayrılıktan da zor senin gibi ölünce Gözlerin dolacakmı beni görünce Bir gün ölürsem ki ölürüm Yüzünü gecelerde görürüm Ellerimi uzatsam sana deymez bilirim Adı var kendi yoklardan bıktık Adı var kendi yoksa bende yokum Yarım kalsada sevgimiz farketmez dostum Bir gün bitecek türkümüz bitecek dostum Söyleyecek ...
Biterken Her Şey Gece biterken yıldızlar giderken Kelimeler biterken Söylenmedik sözler bile Tüm anlamlar biterken sen başlarsın Sigaramda duman Karanlığım biterken Kalbimin kırığında gizli Susamışlığım biterken Düşlerim biterken sen başlarsın İçimde kapanmayan eski yaralar Sen yoksan bana uğramaz mı ilkbahar Kalemimde anlam ve kağıdım biterken Neden, neden sen? Sen kimsin Yıllardır şarkılarıma sığmayan Sen kimsin bana sağır Çağırdıkça kaybolan Beni oyuncaksız bir çocuk gibi Kalbi kırık koyan Gözü yaşlı koyan Durulmuşken süt liman Yine yeni baştan bu sarkının sozlerine bayılıyorum..
GamLi ucaK Bu gece dumanımda kaybolasım var Bu gece kendimi unutasım var Kuş olup uçamayasım.. DENİZE düşüp boğulasım var; Kendimden kurtulasım var.
Varış nereye, ne zaman kaptan, Boğulduk boşluklardan, Ne gökyüzüm var ne yolcum, tarifesiz uçuşlardan...
Düşecekse düşsün bu gamlı uçak Kelimelerim bitti, ne kaldı konuşacak? Evet, çok güzel belki yaşamak... ...Yüz vermiyor bana hayat!
Oysa Ellerin Yağmurumu yakar yokluğunun türküsü Özlem aşkın mı acının mı öyküsü Oysa ellerin benim en sevdiğim çiçeklerimdi Yoksun artık gönül düşümün söğüdü eğildi Yine kış gelecek üşüyeceksin Benden uzakta neler düşüneceksin Üşüyorum ellerin yok Gittin gideli bir tek düşüm yok
Nenni Uyumak istedim duymamak istedim Daha fazla görmeden kaçmak istedim belki Yollara girdim yoldan çıktım Sana koştum ben bi yağmur vakti Bi gitar aldım şarkılar yazdım Atamıyordum sıkıntımı içimden Sağıma baktım soluma baktım Çıkamıyordum ben bu işin içinden Eee yani derdim ne? Bilmem ki hep böyle Nenni nenni şarkılar insanlara nenni Leyla için dağ delen Mecnun'a Deli dedik sevdasıyla yananlara Sevgiye hiç inanmadık ve ama ondan ne çok şey bekledik Ömür duaları edip gönderik yılanları yalanlarla başkalarına Önce ben, hep ben, yalnız ben dedik Hem de yalnızlıktan şikayet ettik Eee yani derdim ne? Nenni nenni, şarkılar insanlara nenni İşte sarkı dediğin budurr
Seni Seviyorum FD!!! | |
|
| |
KoNtEs Admin
Mesaj Sayısı : 144 Kayıt tarihi : 03/10/08 Yaş : 31 Nerden : dü$ soKağı-dRaCuLa $aTosU
| Konu: Geri: FD'Nin beğendiğim sarkı sozleri Perş. Ekim 09, 2008 7:09 pm | |
| | |
|
| |
Format_the_life
Mesaj Sayısı : 74 Kayıt tarihi : 06/10/08 Nerden : Daha sıcak daha derin bir yerLerden..
| Konu: Geri: FD'Nin beğendiğim sarkı sozleri Perş. Ekim 09, 2008 7:13 pm | |
| sağoll canımm o benim değil fd nin superliği
size fdnin kelime oyunlarından 1 kaç tanesini yazıyorum Aslında sen de sarhossun ben de sarhos ODA sarhos duvar sarhos(dikkat Da ayrı değil) Ben emekli keremim ASLIM dijital olmuşş.. (ASLIM'a dikkat kesme işareti yok) Hiç bir sey diyen bi cümlenin ortasına terk edilmiş bi kelimeym öznesiz zamansız ZARFSIZ mektupsuz adressiz..(ZARFSIZa dikkat..) bu kadar yetr.. | |
|
| |
KoNtEs Admin
Mesaj Sayısı : 144 Kayıt tarihi : 03/10/08 Yaş : 31 Nerden : dü$ soKağı-dRaCuLa $aTosU
| Konu: Geri: FD'Nin beğendiğim sarkı sozleri Perş. Ekim 09, 2008 7:16 pm | |
| gerçekten çok ii yha bn çok severim böyle kelime oyunlarını başka var mıı? | |
|
| |
Format_the_life
| Konu: Geri: FD'Nin beğendiğim sarkı sozleri Perş. Ekim 09, 2008 7:24 pm | |
| var yaa ama dusunmem gereklii ben de severimm.. ahhh fdd ahhh fdddss | |
|
| |
KoNtEs Admin
| Konu: Geri: FD'Nin beğendiğim sarkı sozleri Perş. Ekim 09, 2008 7:26 pm | |
| fddss nerde ?????fdddss nerde?? | |
|
| |
Format_the_life
| Konu: Geri: FD'Nin beğendiğim sarkı sozleri Perş. Ekim 09, 2008 7:38 pm | |
| içimde içimdeeeee | |
|
| |
KoNtEs Admin
| Konu: Geri: FD'Nin beğendiğim sarkı sozleri Perş. Ekim 09, 2008 7:44 pm | |
| bnmde içimde varr [olsun demi] ama bndeki fddss | |
|
| |
Format_the_life
| Konu: Geri: FD'Nin beğendiğim sarkı sozleri Perş. Ekim 09, 2008 7:48 pm | |
| Bana benzeme!!! :S giderek bana benziyorsun hayat dolu ol .. | |
|
| |
KoNtEs Admin
| |
| |
Format_the_life
| Konu: Geri: FD'Nin beğendiğim sarkı sozleri Perş. Ekim 09, 2008 8:06 pm | |
| evet bence de sen çok hayat dolusun x) doluluğu havuza bosalttt:D | |
|
| |
KoNtEs Admin
| Konu: Geri: FD'Nin beğendiğim sarkı sozleri Perş. Ekim 09, 2008 8:08 pm | |
| ooyyyyyyyyyyyyyyy[by shahika]evtt boşaltiim yarınnn.... | |
|
| |
| FD'Nin beğendiğim sarkı sozleri | |
|