mf.js_ecm Admin
| Konu: deşifreee Cuma Ekim 10, 2008 9:09 pm | |
| hem sen laf ediyon hemde sen kapatıyon nasıl bir yaratılışsın sen nasıl bir canlısın canlımısın?[ | ben canlı deilim. aslında hiç doğmadım.ben seni etkiliorm ve hipnoz ediorm. aslında beni hiç tanımadın. eğer bu msjı 50 kişiye göndermezsen bu gece başına geliceğim.ve seni öldüreceğim |
|
|
| oww gzldi kutluyorum | [кapтaη ßaяış Spaяяσω/Sen seni özleyenn özlemndn habersz özlenmktesn,Sn varya sn özlmlern içinde en çok ÖZLENENSN ile Görüntülü Arama yapılıyor... Kapat (Alt+Q) | Sen seni özleyenn özlemndn habersz özlenmktesn,Sn varya sn özlmlern içinde en çok ÖZLENENSN aramanızı yanıtladı. Kapat (Alt+Q). |
|
|
| bide camı çvrsen | ? | bak aslında bm görüntüm buuu kaRaNlıK! | woowü | camı çevirdim aslındaaa! | ben canlı deilim. aslında hiç doğmadım.ben seni etkiliorm ve hipnoz ediorm. aslında beni hiç tanımadın. eğer bu msjı 50 kişiye göndermezsen bu gece başına geliceğim.ve seni öldüreceğim
| heee şimdi çaktım | msjı yolladın mıı |
|
| 1000 oldu be ne 50 si | ohoo ölmmk için
| msjı yolladın mı 50 kişiye yollamadısan söle esin teyzeye bana yer açsın bu gece yanınızdayım | ok | üst ranzayı isterim |
En son mf.js_ecm tarafından Cuma Ekim 10, 2008 9:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
mf.js_ecm Admin
| Konu: Geri: deşifreee Cuma Ekim 10, 2008 9:10 pm | |
| kırmızılar benim dierleri gökçe | |
|
Alfonso Admin
| Konu: Geri: deşifreee Cuma Ekim 10, 2008 9:12 pm | |
| yazışmanızla pek bişey anlamadım ama komik omuş syn Gökçe ile | |
|
mf.js_ecm Admin
| Konu: Geri: deşifreee Cuma Ekim 10, 2008 9:22 pm | |
| | |
|
KoNtEs Admin
Mesaj Sayısı : 144 Kayıt tarihi : 03/10/08 Yaş : 31 Nerden : dü$ soKağı-dRaCuLa $aTosU
| Konu: Geri: deşifreee Cuma Ekim 10, 2008 9:25 pm | |
| | |
|